Letkusuoja

HAVEL-letkusuojaa käyttävät maailman johtavat kone- ja laitevalmistajat niin metsä-, maatalous- kuin kaivosteollisuudessa. Letkusuoja on ehdoton edellytys koneidesi pitkäaikaiselle toimintakyvylle – missä ikinä työskenteletkin.

HAVEL suojaspiraalit valmistetaan muotoon puristamalla lujatekoisesta, UV:n kestävästä ja kierrätettävästä polyeteenistä. Huippuunsa hiotun valmistusprosessin ansiosta letkusuojat ovat erittäin kestäviä, eikä letkusuojien valmistuksessa synny ollenkaan muovijätettä. HAVEL suojaspiraalit suojaavat letkujasi tehokkaasti hankaukselta, iskuilta, liottimilta ja pitävät pintansa ankaria lämpötilavaihteluja (-60 – +85c) vastaan. Rahaa ja aikaa säästyy, kun letkut kestävät pidempään.

HAVEL letkusuojien joustavan ja käyttäjäystävällisen rakenteen ansiosta niiden asentaminen sujuu helposti ja mutkattomasti. Myös johtojen niputtaminen käy näppärästi ja onnistuu vaivatta myös niiden asentamisen jälkeen. Saatavana myös spiraalin asennustyökaluja, joilla saat letkunsuojat paikalleen käden käänteessä!

Tehokasta suojausta ulkoista kulutusta, kemikaaleja ja sääolosuhteita vastaan.
Merkittävää rahan ja ajan säästöä!
Lisäävät työskentelyn turvallisuutta!
Laadukas suojaspiraali, jonka asentaminen on helppoa.

Katso video

Katso video

Havel - Spiral - Letkusuoja

Valikoima

Valikoimamme on kattava ja monipuolinen. Saatavilla on useita eri kokoja ja malleja, ja HAVEL-letkusuoja on pitkälti räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. Tilauksesta valmistamme myös paksuseinäistä letkusuojaa, sekä eri värisiä ja logollisia spiraaleja – aina vaatimuksiin vastaten. Tutustu letkusuojiimme ja löydä käyttökohteeseesi soveltuva malli.

Letkusuojat

Ulkohalkaisija Sisähalkaisija Varastopituudet
12mm 10mm 25m
15mm 12,5mm 25m
18mm 15mm 25m
20mm 16mm 1m, 6m, 25m
25mm 20,6mm 1m, 6m, 25m
32mm 27mm 1m, 6m, 25m
40mm 34mm 25m
50mm 43,5mm 1m, 6m, 25m
60mm 52mm 6m, 25mm
75mm 66,5mm 1m, 6m, 25m
90mm 81mm 1m, 6m, 25m
110mm 100mm 1m, 6m, 25m
140mm 129mm 1m, 6m

Niputusspiraalit

Ulkohalkaisija Sisähalkaisija Varastopituudet
6mm 4mm 100m
8mm 6mm 50m
10mm 8mm 50m
Havel - Spiral - Letkusuoja basic

Basic

HAVELin suosittu perusmalli. Suojaa letkut ja putket hankauksilta, iskuilta ja vierasaineilta niin metsä-, maatalous-, kaivos- kuin rakennuskoneissakin. Lujaa tekoa, luotettavuutta ja kestävyyttä.

HAVEL-letkusuojat ovat laadukasta suomalaista suunnittelu- ja valmistustyötä.
Standardivärien mustan ja keltaisen lisäksi saatavilla asiakkaan haluamissa väreissä.
Havel - Spiral - Letkusuoja basic
Havel - Spiral - Letkusuoja multicolor

Multi­color

Tunnusta väriä. Taio yrityksesi värimaailma esiin ja lisää brändisi tunnettuutta. Letkusuoja, joka kiinnittää huomiota aina, kun siihen on tarvetta. Multicolor-suojaspiraali on vaikuttava ja tyylikäs vaihtoehto koneidesi suojaksi. Värilliset suojaspiraalit lisäävät myös turvallisuutta, kun letkut näkyvät kauas.

Valmistamme tilauksesta suojaspiraalit haluamassasi värissä. Kaikki väriyhdistelmät ovat mahdollisia, myös kaksoisvärit.

Havaitse letkut ja putket vaihtelevissa ja haastavissa olosuhteissa.
HAVEL-letkusuojat näkyvät ja erottautuvat valitsemissasi väreissä.
Havel - Spiral - Letkusuoja multicolor
HAVEL spiral letkusuojat

Määrämittainen

Valmiiksi oikean mittaiset ja oikean kokoiset suojaspiraalit. Ei enää vääränmittaisia letkunsuojia hankaloittamassa asennusta. Suojaspiraali, joka sopii letkuihisi täydellisesti!

Juuri oikean kokoiset suojapisraalit.
Spiraalissa on valmiiksi kiinnitysreikä.
Havel - Spiral - Letkusuoja basic