Havel Merkkausrengas

MARKERINGSRING

Med markeringsringar av HAVEL behöver man aldrig mer gissa när man ska skilja åt olika hydraulkopplingar! När slangen och maskinkopplingarna markeras blir anslutning av hydraulutrustning betydligt enklare och snabbare. Ringen sätts enkelt på plats tack vare dess flexibilitet och dess form säkerställer att den sitter stadigt fast på kopplingen.

Vårt urval inkluderar ringar i två olika storlekar och fyra olika färger. Finns tillgänglig i gult, blått, rött och grönt – plus olika kombinationer av dessa färger! Med hjälp av olika färgkombinationer kan man markera ett stort antal slangar. Våra förmånliga markeringsringar säljs i påsar på 100 st.

En hållbar och väl synlig ring för markering av hydraulslangar.
Enkel att använda, sitter stadigt på plats.
Finns i två storlekar och fyra färger.
Sparar mycket tid tack vare tydlig identifiering av kopplingar.
Spiralityökalu

Spiralverktyg

HAVEL tillverkar även monteringsverktyg för mer ergonomisk och lättare montering av skyddsspiraler. Montering av skyddsspiraler blir både enklare och snabbare med hjälp av monteringsverktyget.

Det finns fyra olika monteringsverktyg för skyddsspiralen, så det finns ett verktyg för alla behov. Vi tillverkar även värmeskåp för skyddsspiraler så att du bekvämt kan installera även ett större antal skyddsspiraler.

Spiralverktyget gör att du sparar tid och pengar samt förbättrar arbetsergonomin.
Brett utbud av olika installationsanordningar.