Hassinen Veljekset Oy

Hassinen Veljekset Oy eli tuttavallisemmin HAVEL on pohjoiskarjalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat yli 50 vuoden päähän metsäkoneurakointiin. Vuodesta 1989 yrityksemme on kehittänyt ja valmistanut tuotteita niin eri teollisuuden alojen kuin yksityisten kuluttajienkin käyttöön. Päätuotteemme ovat hydrauliikka- ja pneumatiikkajohtojen sekä sähkökaapeleiden suojauksessa käytettävät Spiral -letkusuojat, jotka ovatkin olleet yrityksen alkutaipaleesta lähtien tuotannossa mukana. Omassa muovipajassa syntyviä Spiral-letkusuojia käyttävät maailman johtavat kone- ja laitevalmistajat niin metsä-, maatalous- kuin kaivosteollisuudessa. Lisäksi valmistamme Mechanics -tuotemerkillä koneurakoitsijoiden kovaa kulutusta kestäviä työvälineitä sekä Ranturi -tuotemerkillä kotimaan veneilyn ja mökkeilyn tarvikkeita. Tuotteiden vienti aloitettiin jo 90-luvulla ja tällä hetkellä niitä viedään noin pariinkymmeneen maahan, pääosin Keski-Eurooppaan. Kaikki tuotteet valmistetaan edelleen Ilomantsissa omalla tehtaalla.

Suojaspiraalin idea ja sen kehittäminen sai alkunsa yrityksen perustajan Seppo Hassisen ollessa metsäkoneurakoijana. Suojaspiraalia oli hankala saada ja se oli todella kallista. Ideanikkarina Seppo aloitti kehittämään letkusuojan tuotantoa. Alkuun suojaspiraali valmistettiin muoviputkesta leikkaamalla, mutta pian Seppo alkoi kehitellä koneita, joilla spiraali tehdään muotoon puristamalla. Tähän ekstruusiomenetelmään siirryimme jo 90-luvun alussa, ja se on edelleen tuotantotapamme. Muovipajamme tuotannossa ei tule lainkaan muovijätettä. Käyttämämme muovi on kierrätettävää HDPE-muovia, jonka pystymme hyödyntämään kokonaan.

HAVELin omistavat perustajaveljekset Seppo ja Timo Hassinen, sekä Sepon lapset Mika ja Suvi. Yrityksen tärkeimpänä arvona ja kantavana ajatuksena on luotettavuus, joka näkyy sekä tuotteiden laadukkaana ominaisuutena että toimitusvarmuutena ja lupausten lunastuksena. Jokainen tuote valmistuu huolella vuosien kerryttämällä ammattitaidolla. Tuotteita kehitetään jatkuvasti ja haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Voimme 30 vuoden kehitystyön tuloksena seisoa ylpeinä tuotteidemme takana ja olla varmoja, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, yksinkertaista toimivuutta.

Arvot

01.

Luotettavuus

Suomalaiselle luonteelle ominaisesti merkittävimpiä arvojamme on luotettavuus. Perheyrityksenä meille on kunnia-asia, että pidämme sen minkä lupaamme.

02.

Laatu

Yrityksemme ensihetkistä lähtien laatu on ollut toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Parannamme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta lopputulos olisi näkemystemme tasalla.

03.

Joustavuus

Tuotantomme, varastointimme ja asiakaspalvelumme on toteutettu niin, että pystymme joustavasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita.

04.

Asiakaslähtöisyys

Jatkuva pyrkimyksemme on kehittää tuotteitamme ja palveluamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, sillä uskomme asiakastyytyväisyyden olevan avain kestävään liiketoimintaan.