Skyddspiraler

HAVEL-slangskydd av hög kvalitet skyddar hydraul- och pneumatiska slangar och elkablar från externt slitage och kemikalier. HAVELs skyddsspiraler kommer i flera olika storlekar och mönster. På begäran tillverkar vi också skyddsspiraler med tjocka väggar, samt spiraler med olika färger och logotyper – allt för att uppfylla kraven. Snabb tillgänglighet och leveranstid!

Effektivt skydd mot slitage, friktion och kemikalier.
Omfattande sortiment som kan anpassas efter kundernas behov.
Läs mer
HAVEL - Letkusuoja - hydrauliikka- ja pneumatiikkaletkujen suojat

Hjälpverktyg

HAVEL hjälpverktyg är perfekta för montering av slangskydd och hydraulslangar. Med spiralverktyget får du slangskydden på plats på ett ögonblick, och genom att använda markeringsringar slipper du gissa när du kopplar ihop hydraulanslutningar!

Underlättar och påskyndar märkbart monteringen av slangskydd och hydraulslangar.
Sortimentet innehåller olika spiralmonteringsverktyg och slangmarkeringsringar.
Läs mer
Spiralityökalu
Havel - Spiral - Letkusuoja basic
Havel - Spiral Letkusuoja

Basic

HAVELs grundmodell i gul och svart samt i olika färger.

Läs mer
Havel - Spiral - Letkusuojamulticolor
Havel - Spiral Letkusuoja

Multicolor

Särskiljande och synlig skyddsspiral i ditt företags färger.

Läs mer
Havel - Spiral - Letkusuoja brand
Havel - Spiral Letkusuoja

Logo

Särskiljande och synlig skyddsspiral i ditt företags färger.

Läs mer
Vi fick idén till vår nuvarande huvudprodukt, dvs. plastskyddsspiralen, utifrån våra egna behov. Produktionsmetoden för skyddsspiralen är resultatet av flera års utvecklingsarbete. Våra kunder är ledande inhemska och utländska tillverkare av maskiner och utrustning. I vårt företags sortiment ingår också band- och kedjeverktyg, stubbfräsar, gummiprodukter och Ranturi båtställningar. Vi har nästan 30 års erfarenhet av att tillverka Ranturi-produkter och är en av de ledande tillverkarna av båtställningar i Finland. Till det Ilomantsibaserade familjeföretagets värden hör kontinuerlig utveckling och tillförlitlighet både när det kommer till kvalitet och service. Våra produkters goda förhållande mellan pris och kvalitet möjliggörs av företagets egna, kostnadseffektiva och moderna verksamhetslokaler på 2 500 m2 och företagets personal i Ilomantsi som engagerat sig i företagets mål. Våra produkter exporteras till över 20 länder. Vi har implementerat ISO 9001 och 14001 kvalitets- och miljöledningssystem. Hassinen Veljekset Oy ser fram emot att höra från dig – kontakta oss!